Fotózások

Kismamafotózás

A várakozás pillanatai…életképek a világról, amelyben várakoztok az új élet megszületésére. Hogy egyszer majd megmutathassátok a fotókat a kérésre: “Anya, kérlek meséld el nekem, milyen volt az élet nélkülem?”

 

Újszülöttfotózás

Az élet első napjai. Mert amilyen picik, olyan gyorsan nőnek… Újszülött illat, ráncos talpacskák, apró pihék, szuszogós alvás fotókba zárva, hogy semmi ne illanjon el a múló napokkal. Akár már a megérkezés napján, egy naposan, de még egy hetesen is.

Családi fotózás

Képekben az ölelések, nevetések, közös móka. Képekben mindaz a láthatatlan, de annál érezhetőbb kötelék, amely összetart. Minden, ami őszinte, tiszta, egyedi. A ti történetetek, fotókon. Akár egy teljes nap az életben, akár egy kirándulás, akár csak egy közös vasárnap reggel. A mindennapok fotónaplója.

Gyermek - és tiniportrék

Új generációs, letisztult portrék, középpontban a lélek.

 

Szerelmes szülők

Eltölteni egy szép hétvégi délelőttöt kettesben. Kapkodás nélkül reggelizni, s egymást átkarolva nézni a hintánál még messzebbre nem jutó nevető kislányt… Bolondozni, élvezni a reggeli kávézós perceket, a sétát a napsütésben. Feltöltődni egymás által, az egymás iránt érzett szerelem által. S mindezt megörökíteni magatoknak. Kettőtök történetét. Hogy akárhányszor a képekre néztek, ott érezzétek magatokat azon a napos szombaton. Hogy soha ne felejtsétek: ti magatok ketten is fontosak vagytok. Kettőtök saját története is számít.